Ons advies is om nu te verticuteren, doorzaaien en bemesten. Alles leverbaar bij Bassa.

GRATIS* GRASTRIMMER TER WAARDE VAN €149 BIJ AANKOOP VAN EEN EGO POWER+  ZELFRIJDENDE GRASMAAIER

EGO Power+ snoerloze grasmaaiers worden aangedreven door onze unieke 56 V Arc Lithium-accu en leveren evenveel vermogen als benzine, maar dan met minder lawaai, geen gedoe en geen dampen. EGO Power+ grasmaaiers zijn leverbaar in kunststof of metalen afwerking en zijn gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te onderhouden en veel vriendelijker voor het milieu. Kies, gedurende een beperkte periode, voor een zelfrijdende grasmaaier en ontvang een EGO Power+ ST1210E grastrimmer helemaal GRATIS*.
*De gratis grastrimmers van deze aanbieding zijn uitsluitend verkrijgbaar bij deelnemende officiële EGO dealers in de periode van 01/04/17 – 31/05/17 en/of zolang de voorraad strekt.
Gedurende de aanbiedingsperiode krijgt u bij aankoop van elke EGO Power+ zelfrijdende maaier met modelnummer LM2014E-SP, LM2024E-SP, LM2122E-SP of LM2102E-SP gratis een ST1210E grastrimmer (accu en lader niet inbegrepen). Deze aanbieding geldt niet bij aankoop van andere producten van EGO.
Uw gratis ST1210E grastrimmer wordt geleverd door de deelnemende, officiële EGO dealer waar u de LM2014E-SP, LM2024E-SP, LM2122E-SP of LM2102E-SP zelfrijdende maaier heeft aangeschaft, gelijktijdig met de aankoop. Klanten krijgen geen alternatief gratis product aangeboden wanneer het product niet meer in voorraad is.
Alle gratis producten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld.
Wanneer het product rechtstreeks bij de klant wordt afgeleverd, kunnen extra verzend- en leveringskosten in rekening worden gebracht.
De vermelde waarde van het GRATIS product komt overeen met de prijs vermeld op www.egopowerplus.com per 1 januari 2017.

 

 

created by Bureau ZIGZAG