Strooizout te koop in handige 12,5 kg zakken. Voor iedereen te tillen.

Groot assortiment bij Bassa Tuin/Gereedschappen!

Bij Bassa treft u vele producten van vele verschillende merken aan. Onderstaand tonen wij een overzicht voor welke producten u bij Bassa terecht kunt. Klik op een productgroep voor meer informatie en foto's.


Pellenc

pellenc-top

PELLENC hoogvermogen accu met de beste vermogen/gewicht verhouding.

Stille werking: Bescherm het milieu terwijl u in stilte werkt. Pellenc gereedschappen zijn geschikt voor het werken op diverse locaties. Van stedelijke gebieden tot golfbanen, van ziekenhuizen tot campings.

Geurloos: Zonder vervelende verbrandingsgassen. U werkt zonder zorgen over het inademen van uitlaatgassen.

Niet vervuilend: Pellenc elektrische gereedschappen werken op accu’s en produceren geen giftige gassen.

Geen startproblemen: De Pellenc gereedschappen hebben bij geen enkele temperatuur last van de startproblemen van benzinemotoren.

Niet bijvullen, geen voorbereiding: Geen gesleep met jerrycans brandstof, mengsmering of gebruiksklare mengsmering.

Praktisch onderhoudsvrij: Door de revolutionaire elektronisch geregelde motoren hebben de Pellenc gereedschappen slechts minimaal onderhoud nodig.

Geen trillingen: De gereedschappen van PELLENC trillen bijzonder weinig zodat gebruikers langer en met minder vermoeidheid kunnen werken.

Een ongeëvenaarde vermogen/gewicht verhouding.
Pellenc ontwerpt en produceert krachtige, lichtgewicht en compacte draagbare gereedschappen die gebruikmaken van geavanceerde technologie: de revolutionaire PELLENC elektronisch geregelde motoren.
Het door deze motoren behaalde rendement is veel hoger dan van gelijkstroom borstelmotoren, zodat het gereedschap niet allen beter werkt maar ook lichter en compacter is. Door het rendement van 90% is het energieverlies minimaal (anders dan bij benzinemotoren met een maximaal rendement van 20%). Daarnaast is de PELLENC motor met nieuwe technologie die enige elektromotor die zoveel vermogen levert bij zo kleine afmetingen en door het ontwerp is de levensduur vrijwel onbeperkt.
De revolutionaire motor van PELLENC draait 29.000 toeren per minuut zonder slijtage of vonken.

Accu oplaad systemen
– Standaard opladers 1,2 A – 2,2 A
– Snellader
– Zonnepaneel lader

Serie ultra lithium accu’s
pellenc-statistieken

created by Bureau ZIGZAG